İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, 15 yaşındaki Emrah A., 14 yaşındaki arkadaşı Yiğit Hamza Yüksel’i boğarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, 31 Temmuz günü saat 22.00 sıralarında Akçaburgaz Mahallesi’ndeki boş bir arazide gerçekleşti.

Çakmak Gazı İçti, Ardından Tartışma Başladı

DHA’nın haberine göre, dört arkadaş boş bir arazide toplandı ve iddiaya göre çakmak gazı çekti. Çakmak gazının etkisiyle meydana gelen tartışmada, 15 yaşındaki Emrah A., çocukluk arkadaşı 14 yaşındaki Yiğit Hamza Yüksel ile kavga etmeye başladı. Kısa sürede büyüyen kavga, Emrah A.'nın Yiğit Hamza’nın boğazını sıkmasıyla sona erdi.

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

Yaralı Çocuğa İlk Müdahale Yapıldı, Ancak Kurtarılamadı

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yiğit Hamza Yüksel ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yiğit Hamza hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Gözaltına Alınan Emrah A. Çocuk Büro Amirliği’nde

Cinayet şüphelisi olan Emrah A., olayın ardından gözaltına alındı ve Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi. Yiğit Hamza’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı.

Kaynak: Haber Merkezi