Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kavşakta meydana gelen bir olayda polis aracı ile ehliyetsiz 15 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil kıl payı çarpışmadan kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

15 yaşındaki sürücü, polis aracı ile kazayı kıl payı atlattı

Örnek Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, Alparslan Türkeş Bulvarı yönünden İbrahim Sözen Caddesi istikametine ilerleyen polis ekip otosu, 1058 Sokak kesişimine geldiğinde, 15 yaşındaki İ.K.'nin kullandığı 07 APM 842 plakalı hafif ticari araçla çarpışmaktan son anda kurtuldu. Sürücü ve araçta bulunan küçük yaşta kız çocukları polis ekipleri tarafından fark edilerek duruma hemen müdahale edildi.

15 yaşındaki sürücü, polis aracı ile kazayı kıl payı atlattı

Ehliyetsiz Sürücü ve Araç Sahibine Cezalar Kesildi

Polis ekipleri, araç sürücüsünün yaşının küçük ve ehliyetsiz olduğunu belirleyince, Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerini çağırdı. Trafik ekipleri, hem sürücüye hem de araç sahibine 12 bin 977 TL para cezası kesti. Ayrıca, aracın sigortası olmadığı ve araç sahibinin olay yerine gelmediği tespit edilince, araç trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

Funda Arar hayranı çiftçi, tarlasına traktörle ismini yazdı Funda Arar hayranı çiftçi, tarlasına traktörle ismini yazdı

A W286886 07

Yolun karşısına geçmeye çalışan adama iki araç çarptı Yolun karşısına geçmeye çalışan adama iki araç çarptı

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, geçiş üstünlüğüne sahip polis aracının kavşağa giren hafif ticari aracı görerek manevra yaptığı ve çarpışmadan kıl payı kurtulduğu açıkça görülüyor. Bu tesadüfi kaza öncesi ve sonrası anlar, güvenlik kamerası görüntüleriyle net bir şekilde kaydedildi.

Hafif Ticari Araç Aydınlatma Direğine Çarptı Hafif Ticari Araç Aydınlatma Direğine Çarptı

15 yaşındaki sürücü, polis aracı ile kazayı kıl payı atlattı-1

Kaynak: IHA