Teknik direktör Vincenzo Montella, Samsun’da Karadağ ve deplasmanda İzlanda ile oynanacak karşılaşmalar için 28 kişilik aday kadroyu belirledi.

66Ffb4D98E10Aa083Fe0142A

Atakan Karazor İlk Kez A Milli Takım’da

Stuttgart’ın 27 yaşındaki savunma oyuncusu Atakan Karazor, bu maçlar için ilk kez A Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Karazor’un performansı, teknik heyet tarafından yakından takip ediliyordu.

559 2

Karadağ ve İzlanda Maçları Ne Zaman?

Türkiye, 11 Ekim'de Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak. Ardından 14 Ekim'de İzlanda deplasmanına giderek bir diğer kritik maçı oynayacak.

A Milli Takimin Adaylari Belli Oldu Fb1F

Türkiye A Milli Takımı Aday Kadrosu

Türkiye'nin Karadağ ve İzlanda maçları için belirlenen 28 kişilik aday kadro şu şekilde:

Kaleci:
Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Son Dakika A Milli Takimin Aday Kadrosu Belli Oldu 17280339073304

Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Defans:
Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

66Ffb0Ea8Eb5A489 W1200Xh800

Orta Saha:
Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Millitakim

Forvet:
Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yunus Akgün (Galatasaray)

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar