Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, ünlü sunucu Ertem Şener'in Beyaz Futbol programından ayrıldığı yönündeki iddialarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Çakar, "Ertem Şener’in Beyaz TV’den ayrılması beni çok üzdü. Tüm gücümle onun kanalda kalması için çaba göstereceğim," ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar’ın Ayrılık İddiasına Ertem Şener’den Sert Yanıt-1

Ertem Şener’den Açıklama: "Beyaz Futbol Benim Her Şeyim"

Bu açıklamalara yanıt veren Ertem Şener, sosyal medya üzerinden durumu yalanladı. Şener, "Hocam nereden çıkardın? Canın sıkılmış senin. Beyaz Futbol benim çocuğum, her şeyim. Aynen devam ediyorum. Durmadan ve yılmadan. Herkes gider, ben kalırım hocam!" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Vekil Akbulut: "Milletvekili maaşı öğretmenle eşit olmalı" Vekil Akbulut: "Milletvekili maaşı öğretmenle eşit olmalı"

Ahmet Çakar’ın Ayrılık İddiasına Ertem Şener’den Sert Yanıt

Ertem Şener Kimdir?

Beyaz Futbol programında 13 yıldır sunuculuk yapan Ertem Şener, eski futbolcular Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin gibi yorumcularla birlikte program hazırlamış ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Türk spor spikeri ve sunucusu olarak tanınan Şener, maç yorumculuğu da yapmaktadır.

Ajax - Beşiktaş Maçı Sifresiz mi? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ajax - Beşiktaş Maçı Sifresiz mi? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi