AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir soruşturma nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zenbilci, yaptığı yazılı açıklamada, bu durumun partisine ve dava arkadaşlarına zarar vermemesi için istifa kararı aldığını belirtti.

Akpli Ahmet Zenbilci Istifa Etti Nesa

İstifa Gerekçesi

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

Ahmet Zenbilci, oğlunun isminin geçtiği adli bir soruşturma nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Zenbilci, “Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum” dedi.

Ahmetzenbilci

Zenbilci’nin Açıklaması

Zenbilci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oğlunun adının geçtiği soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için istifa ettiğini belirtti. Bu kararın, partisine ve dava arkadaşlarına zarar vermemesi için alındığını vurguladı.

Ahmet Zenbilci Kimdir Ak Parti Adana 17877344 6644 Amp

AK Parti’nin Milletvekili Sayısı Azaldı

Zenbilci’nin istifası ile AK Parti’nin Meclis’teki milletvekili sayısı 265’e düştü. Bu istifa, partinin Meclis’teki temsil gücünü bir miktar azaltmış oldu.

1727699961661 Ahmetzenbilci

Ahmet Zenbilci Kimdir?

1966 Adana Kozan doğumlu olan Ahmet Zenbilci, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup, Çukurova Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Zenbilci, daha önce Sarıçam ve Sofulu belediye başkanlığı yapmış olup, evli ve beş çocuk babasıdır.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar