Nazif Gürdoğan Kimdir?
AK Parti'nin kurucularından ve tanınmış yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, 79 yaşında vefat etti. Türkiye Yazarlar Birliği'nin (TYB) resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile Gürdoğan’ın vefatı duyuruldu. Gürdoğan, İstanbul'daki hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

TBMM Başkanından Prof. Dr. Gürdoğan İçin Başsağlığı Mesajı-1

Nazif Gürdoğan’ın Cenaze Töreni Ne Zaman ve Nerede?
Prof. Dr. Gürdoğan’ın cenazesi, bugün öğlen vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak namazın ardından Eskişehir’de defnedilecektir. Cenaze törenine, ailesi, sevenleri ve akademik camia mensupları katılacak.

AK Parti'nin Kurucularından Nazif Gürdoğan Hayatını Kaybetti

Türkiye Yazarlar Birliği'nden Başsağlığı Mesajı
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Gürdoğan’ın vefatı üzerine şu açıklamayı yaptı: "TYB üyesi, yazar, akademisyen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı dilerim. Mekânı cennet, makamı âlî olsun."

MHP Lideri Bahçeli’den Meclis’teki Olaylı Oturuma Sert Tepki MHP Lideri Bahçeli’den Meclis’teki Olaylı Oturuma Sert Tepki

AK Parti'nin Kurucularından Nazif Gürdoğan Hayatını Kaybetti-1

TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat! TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat!

Nazif Gürdoğan’ın Hayatı ve Eserleri
Eskişehir'de 1945 yılında dünyaya gelen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, iktisat alanında 1994 yılında profesör unvanını kazandı. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli üniversitelerde dersler verdi. Gürdoğan, akademik kariyerinin yanı sıra edebi çalışmalarıyla da tanınmış bir isimdir.

AK Parti’den Yeni Anayasa İçin Çalıştay AK Parti’den Yeni Anayasa İçin Çalıştay

AK Parti'nin Kurucularından Nazif Gürdoğan Hayatını Kaybetti-2

Hangi Eserlere İmza Attı?
Prof. Dr. Gürdoğan, çeşitli akademik ve edebi eserlerle tanınmıştır. "Görünmeyen Üniversite", "Teknolojinin Ötesi", "Kültür ve Sanayileşme", "Hicaz'dan Endülüs'e" ve "Zamanı Aşan Şehirler" gibi önemli eserleri bulunmaktadır. Bu eserleri, hem akademik dünyada hem de edebi çevrelerde geniş yankı uyandırmıştır.

TBMM Başkanından Prof. Dr. Gürdoğan İçin Başsağlığı Mesajı TBMM Başkanından Prof. Dr. Gürdoğan İçin Başsağlığı Mesajı

Kaynak: Haber Merkezi