Alan adlı popüler yarışma programının yeni bölümü, 28 Ağustos akşamı saat 20:00’de ATV ekranlarında olacak. Bu bölümde yarışmacılar, zekâ, hız ve strateji gerektiren zorlu görevlerle karşılaşacak. İşte bu akşamki bölümle ilgili detaylar…

Alan Heyecani Devam Ediyor Yeni Bolum Bu Aksam Atvde 4

Alan’ın Yeni Bölümünde Neler Olacak?
ATV'nin Alan yarışması, her hafta izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatıyor. 28 Ağustos akşamı yayınlanacak yeni bölümde, yarışmacılar daha zorlu parkurlarla mücadele edecek. Hız ve zekâlarını test edecekleri görevlerle sınanacak olan yarışmacıların yaşanacak sürprizler ve verecekleri tepkiler, izleyicilere heyecan dolu anlar sunacak.

Ölümüne Aşk Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları Kimler? Ölümüne Aşk Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Türkiye - İzlanda Maçı: Kadro, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Türkiye - İzlanda Maçı: Kadro, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Alan Heyecanı Devam Ediyor: Yeni Bölüm Bu Akşam ATV’de!

Alan İzleyicilerden Nasıl Bir İlgi Görüyor?
Alan
, yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeni topladı. Reytinglerde üst sıralarda yer alan program, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip. Programın yaratıcı formatı ve yarışmacıların performansları, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Shrek 2: Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kim seslendiriyor? Shrek 2: Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kim seslendiriyor?

Alan Heyecanı Devam Ediyor: Yeni Bölüm Bu Akşam ATV’de!

Alan Yarışması Hangi Kanalda? Nasıl İzlenir?
Bu akşam saat 20:00’de ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümü kaçırmayın! Alan, her zamanki gibi heyecan dolu anlar sunmaya devam edecek. Ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak canlı ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başakşehir - St. Patrick’s Maçı İkinci Yarı Canlı İzle Başakşehir - St. Patrick’s Maçı İkinci Yarı Canlı İzle

Kaynak: Haber Merkezi