Turkish Airlines EuroLeague'in heyecan dolu 2024-2025 sezonu devam ediyor. Fenerbahçe Beko, dördüncü hafta karşılaşmasında Almanya temsilcisi Alba Berlin'e konuk olacak. Peki, bu zorlu mücadele ne zaman ve nerede oynanacak? İşte merakla beklenen maça dair tüm detaylar...

670F8Fc0E74D5805

Fenerbahçe Beko’da Eksikler Dikkat Çekiyor

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi! Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi!

Fenerbahçe Beko, bu zorlu mücadeleye sakat oyuncularından yoksun olarak çıkacak. Özellikle Scottie Wilbekin ve Marko Guduric, sakatlıkları nedeniyle Alba Berlin maçında forma giyemeyecek. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz hafta oynadığı Kızılyıldız mücadelesinde aldığı mağlubiyetin ardından, bu karşılaşmada çıkış arayacak.

Bekko Kpk

Alba Berlin - Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonunun dördüncü hafta maçında, 17 Ekim Perşembe günü Alba Berlin ile karşılaşacak. Mücadele, Türkiye saatiyle 20:30’da başlayacak ve Berlin’deki Über Arena’da oynanacak.

2022Sevinc

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

EuroLeague heyecanı, bu hafta da S Sport ekranlarında canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Fenerbahçe Beko’nun Alba Berlin ile oynayacağı bu önemli maç, S Sport üzerinden basketbolseverlerle buluşacak. Ayrıca maç, çeşitli dijital platformlardan da takip edilebilecek.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar