Olay, inşaat alanında çalışan işçilerin kötü kokular fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen polise bildiren işçiler, havalandırma boşluğunda sıkışmış bir ceset bulunduğunu ihbar etti. Bu ihbarın ardından bölgeye polis, itfaiye, acil sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, cesedi bulmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Havalandırma boşluğuna ulaşmak için duvarın kırılması gerekti. Oksijen maskesi takan ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda ceset bulunduğu yerden çıkarıldı. İlk belirlemelere göre cesedin, bir haftadır o bölgede olduğu değerlendiriliyor.

Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri Öldürüldü: 3 Gözaltı Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri Öldürüldü: 3 Gözaltı

Bulunan ceset, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Cesedin, bir hafta önce kaybolan Ömer Furkan Aydın’a (35) ait olduğu düşünülüyor. Aydın’ın yakınları da olay yerine gelerek durumu öğrenmeye çalıştı.

Mahalle muhtarı Sezai Çınarcı, cesedin işçiler tarafından fark edildiğini belirtirken, olayın detaylarının araştırılmakta olduğunu ifade etti. Cesedin kimliğinin ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Editör: Evrim Tuna Şahin