Demet Akalın'ın Kiracı Sorunu: "Adam Evime Çöktü" Demet Akalın'ın Kiracı Sorunu: "Adam Evime Çöktü"

Ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 20 yaşındaki oğlu Pax Jolie-Pitt, Los Angeles'ta elektrikli bisikletiyle yaşadığı kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Kaza, Pax'ın bir arabanın arkasına çarpmasıyla meydana geldi. Olayla ilgili bilgileri paylaşan TMZ, Pax'ın başından yaralandığını ve kask takmadığını bildirdi.
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Oğlu Pax, Hastanede!-2
Kazanın, Los Feliz Bulvarı'ndaki bir kavşağa yaklaşırken durmakta olan bir aracın arkasına çarpılması sonucu gerçekleştiği öğrenildi. Kaza yerinde sağlık görevlilerinin gelmeden önce, aracın sürücüsünün Pax'ı kontrol ettiği bildirildi. Pax, baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırıldığında durumu stabildi, ancak doktorlar hafif bir beyin kanaması olabileceğinden endişe ediyor. Şu an için Pax'ın hastanede gecelemesi gerekip gerekmediği netlik kazanmış değil. Kazanın ardından, Pax’ın kullandığı elektrikli bisikletin daha önce Los Angeles'ta görülen Talaria Sting R MX4 olup olmadığı doğrulanamadı.
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Oğlu Pax, Hastanede!-1
Ailedeki Gerginlik
Pax’ın kazası, ailesiyle olan karmaşık ilişkilerinin gölgesinde gerçekleşti. Daha önce Instagram’da babası Brad Pitt’i sert bir dille eleştiren Pax, babasını "dünya çapında bir pislik" olarak nitelendirmiş ve küçük kardeşlerinin babalarının yanında korku yaşadığını iddia etmişti. Boşanma sürecinde Jolie'nin avukatı, Brad Pitt’in aile üyelerine duygusal ve fiziksel istismarda bulunduğunu öne sürmüştü.
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Oğlu Pax, Hastanede!-3
Pax’ın sağlık durumu ve iyileşme süreci ile ilgili gelişmelerin takip edileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi