Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinin Kocapınar ve Karamık mahallelerinde yaşayan kadınlara salça makineleri hibe ederek, zaman tasarrufu sağlamak ve işlerini kolaylaştırmak amacıyla önemli bir destek sundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Elmalı Kadınlarına Salça Makinesi Desteği

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bu destek, köylülerin salça yapımında büyük kolaylık sağlıyor. Son olarak, Elmalı'nın Kocapınar ve Karamık mahallelerinde yapılan salça makinesi dağıtımı, yerel halk arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Antalya’da bir tırda 17 ton sahte gübre ele geçirildi Antalya’da bir tırda 17 ton sahte gübre ele geçirildi

A W296964 03

Zahmetsiz Salça Yapımı

Salça makineleri, kışlık hazırlık yapan mahalle sakinlerinin işlerini oldukça kolaylaştırdı. Kocapınar Mahallesi’nden Fatma Keser, “Salça makinesi sayesinde domatesleri zahmetsizce işliyoruz. Komşularımızla birlikte kışlık hazırlıklarımızı imece usulü yaparak, yardımlaşma ve dayanışma kültürünü yaşatıyoruz. Bu imkanı sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Motosikletli gencin otomobille çarpışma anı kamerada Motosikletli gencin otomobille çarpışma anı kamerada

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Elmalı Kadınlarına Salça Makinesi Desteği

Bu destekle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerel halkın yaşam kalitesini artırmayı ve tarımsal üretimi desteklemeyi sürdürüyor. Salça makineleri, yalnızca iş gücünü azaltmakla kalmayıp, aynı zamanda kadınların sosyal dayanışma içinde çalışmasına da olanak tanıyor.

Durakta bekleyen kadını av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı Durakta bekleyen kadını av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA