Antalya'da trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza kesilmeye devam ediyor. Hız limitini aşan ve trafik sigortası olmayan bir motokurye, son 10 gün içinde üç ayrı ceza aldığını belirtti.

Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı

Antalya'da Motokurye'ye Ceza Yağmuru:

Denetimler Sürüyor

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı'nda aşırı hız yapan, emniyet kemeri takmayan ve cep telefonuyla görüşen sürücülere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler sırasında, sigortası bulunmayan ve hız limitini aşan bir motokurye, toplamda 7.200 TL ceza ödemek zorunda kaldı.

Antalya'da Motokurye'ye Ceza Yağmuru:

"Hız Sınırını Aştım"

Denetim sırasında motosikletinin sigortasını yaptırarak otoparka çekilmesini önleyen Doğucan Timrus, 4 yıldır kuryelik yaptığını ve son 10 gün içinde kesilen 3 cezanın yanı sıra toplamda 4 trafik cezası yediğini söyledi. Timrus, "Hız sınırının 79 km/s olduğu yerde ben 85 km/s ile gidiyordum. Bu yüzden ceza yedim. Kazandığımız paranın büyük bir kısmı bu cezalara gidiyor. 10 gün içinde 3 ceza almak oldukça zorlayıcı," dedi.

A W295510 04

Teslimat Süresinde Anlayış Bekliyor

Tüm cezalara sipariş teslimatları sırasında maruz kaldığını belirten Timrus, "Paketçiler, teslim ettikleri paket başına çalışıyor ve belli bir süre içinde siparişi ulaştırmak zorundalar. Bu yüzden hız yapmak zorunda kalıyoruz. Bu durum hem bizim için hem de diğer sürücüler için tehlike yaratıyor. Bazı arkadaşlarımız bu yüzden hayatını kaybetti," dedi. Müşterilerden daha fazla anlayış beklediğini ifade eden Timrus, "Gecikme olduğunda bazı müşteriler anlayış gösteriyor, ancak bazen durum tam tersi olabiliyor. Devletimize karşı boynumuz kıldan ince, çalışarak bu cezaları ödeyeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Caretta Caretta’ların Deniz Anası Zannedip Yediği Plastik Caretta Caretta’ların Deniz Anası Zannedip Yediği Plastik

Antalya'da Motokurye'ye Ceza Yağmuru:

Bu durum, motokuryelerin iş hayatındaki zorlukları ve karşılaştıkları tehlikeleri gözler önüne seriyor.

Antalya'da İlk Kez Zehirli Çizgili Kedi Balığı Göründü Antalya'da İlk Kez Zehirli Çizgili Kedi Balığı Göründü

Kaynak: IHA