Antalyaspor, İngiltere'nin deneyimli futbolcusu Andros Townsend ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladığını duyurdu. İmza töreni, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve Başkan Sinan Boztepe ile Asbaşkan Levent Ördek’in katılımıyla yapıldı.

Antalyaspor, Andros Townsend ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Başkan Boztepe: “Önemli Bir Transfer Gerçekleştirdik”

İmza töreninde konuşan Başkan Sinan Boztepe, Premier Lig’de uzun yıllar forma giymiş ve İngiltere Milli Takımı’nda da oynamış Andros Townsend’in transferinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Boztepe, “Sağ kanat mevkiinde ihtiyacımızı bu kadar üst düzey bir oyuncu ile karşıladık. Townsend’in Premier Lig’deki etkileyici performansını Türkiye’de Antalyaspor forması altında da görmek istiyoruz. Kendisine olan güvenimiz tam” dedi.

Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu

Antalyaspor, Andros Townsend ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Transfer Engeli Aşıldı

FIFA tarafından konulan transfer engelini aşarak Townsend’i kadroya kattıklarını belirten Boztepe, bu sürecin oldukça zorlu geçtiğini vurguladı. Boztepe, “Borç yükü nedeniyle transferin açılamayacağı söyleniyordu, ancak gece gündüz çalışarak bu engeli aştık. Transferin son günlerinde birkaç oyuncu daha kadromuza katmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Antalyaspor, Andros Townsend ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Asbaşkan Ördek: “Zorlu Süreci Başarıyla Tamamladık”

Asbaşkan Levent Ördek, Townsend’in Antalyaspor’a kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız her şeyi söyledi. Zorlu bir süreç geride kaldı ve Townsend artık formamızı terletecek. Kendisine başarılar diliyoruz ve umarız bu imza camiamız için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

A W286403 06

Andros Townsend: “Takımın Bir Parçası Olmaktan Mutluyum”

İmza töreninde söz alan Andros Townsend ise, transfer sürecinde gösterilen büyük çabadan dolayı Başkan Sinan Boztepe ve yöneticilere teşekkür etti. Townsend, “Transfer süreci zorlu geçti ama kulüp kısa sürede engeli kaldırdı. Şehri gezdim, harika şeyler gördüm ve takıma katılmayı dört gözle bekliyorum. Artık takımın bir parçası olmaktan mutluyum” dedi.

Antalyaspor, Andros Townsend ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Türk Ligi ve Kişisel Hedefler

Türk ve İngiliz futbolunu karşılaştıran Townsend, “Türk ligi oldukça rekabetçi ve mücadeleci. İki lig arasındaki ana fark ise tempoda. Türkiye’deki tempo daha yavaş. Kişisel olarak, fit kalıp takıma yardımcı olmak ve asist yapmanın yanı sıra mümkün olduğunca gol atmak istiyorum. Bu yıl hedefimiz ilk 6 içinde yer almak olmalı ve geçen yıldan daha iyi performans sergilemek için tüm çabayı göstereceğim” şeklinde konuştu.

Funda Arar hayranı çiftçi, tarlasına traktörle ismini yazdı Funda Arar hayranı çiftçi, tarlasına traktörle ismini yazdı

Kaynak: IHA