Palandöken Yüksek İrtifa Sahası'nda oynanan karşılaşmada, konuk ekip ilk yarıda 3-0 öne geçti. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında artan sertlik ve saha koşullarının zorlaşmasıyla birlikte oyuncuların sakatlık riski ciddi boyutta arttı.

Futbol dünyasının duayen ismi Christoph Daum hayatını kaybetti. Futbol dünyasının duayen ismi Christoph Daum hayatını kaybetti.

Bu durum üzerine her iki takımın teknik heyetleri ve karşılaşmanın hakemi ortak bir kararla maçı tatil etmeye karar verdi. Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Oyuncularımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Artan sakatlık riski nedeniyle maçı durdurmak zorunda kaldık." denildi.

Antalyaspor'un Hazırlık Maçı 27. Dakikada İptal Oldu-1Teknik Direktör'den Açıklama Bekleniyor
Antalyaspor'un teknik direktörü, yaşanan bu gelişmeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak basın mensuplarına yaptığı kısa değerlendirmede, oyuncuların fiziksel durumlarının iyi olduğunu ve bu durumun daha çok saha koşullarına bağlı olduğunu belirtti.

Kırmızı-beyazlılar, yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Teknik heyet, yaşanan bu olayın ardından oyun planlarını yeniden gözden geçirecek ve oyuncuların fiziksel durumlarını iyileştirmek için çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Antalyaspor'un Hazırlık Maçı 27. Dakikada İptal Oldu-2Maçın İptal Nedeni
Antalyaspor resmi X hesabından yapılan duyuruda, "Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi