Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yalnız yaşayan 50 yaşındaki Seyfettin Özzencir, apartman görevlisinin yoğun bir koku fark etmesi sonucu evinde ölü bulundu. Kızının gözyaşlarına boğulduğu acı olay, apartman sakinlerinde büyük üzüntü yarattı.

Apartmanı Saran Yoğun Koku Ölümü Aydınlattı

Olay, Meydan Kavağı Mahallesi 1608 Sokak üzerindeki bir apartmanda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Apartman yöneticisi, daireden yayılan ağır kokudan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri eve girdiğinde, 50 yaşındaki Seyfettin Özzencir hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Özzencir’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

A W288659 06

Olayın ardından, Seyfettin Özzencir’in kızı Merve, oğlu ve eski eşi olay yerine geldi. Kızının babasının ölümünü öğrenmesiyle büyük bir üzüntü yaşadığı ve gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan Merve’nin acısı derin oldu.

Apartmanı Saran Yoğun Koku Ölümü Aydınlattı

Özzencir’in cenazesi, yaklaşık 7 gün önce hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendirilerek, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan detaylı incelemenin ardından cenazenin neden hayatını kaybettiği belirlenecek.

Antalya’da 18 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan kişi yakalandı Antalya’da 18 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan kişi yakalandı

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Apartmanı Saran Yoğun Koku Ölümü Aydınlattı-1

Apartman görevlisi Kadir Döver, olayla ilgili olarak şunları söyledi: “Bugün, Seyfettin Özzencir’in altında oturan komşular kokunun yayıldığını ve rahatsız olduklarını belirtti. Yukarı çıkıp anahtar deliğinden buram buram kokular geldiğini fark ettim. Kapı kapalıydı ama anahtarı üzerinde bırakılmış. Derhal 112’yi aradım. Özzencir yalnız yaşıyordu, arada bir oğlu gelip kalıyordu.”

Klimadan çıkan yangın panik yaşattı Klimadan çıkan yangın panik yaşattı

Kaynak: IHA