Antalya’nın Manavgat ilçesinde, akraba iki aile arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı kanlı bir hale dönüştü. Olay, arazi paylaşımı yapmak için bir araya gelen aileler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle başladı. Kavgada 40 yaşındaki Abdül Oktay Kaya av tüfeğiyle vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi. Ayrıca, 17 yaşındaki N.K. ağır yaralanırken, Selçuk K. da kulağından yaralandı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, arazi paylaşımında taraflar arasında husumet bulunan iki aile, toplantı sırasında bir tartışma yaşadı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay yerine motosikletle gelerek av tüfeğiyle ateş açan Ali E., Abdül Oktay Kaya’yı vurdu. Yaralılar derhal hastaneye kaldırıldı; Selçuk K. olay yerinde müdahale edilmesine rağmen hastaneye gitmeyi reddetti. N.K. ise acil müdahale sonrası Antalya’ya sevk edildi. Kaya’nın cansız bedeni ise gerekli incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Arazi Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti: 5 Gözaltı

Gözaltılar ve Soruşturmalar

Olayın gelişmesiyle birlikte, cinayet zanlısı Ali E. jandarma tarafından yakalandı. Aynı zamanda, olayla bağlantılı olduğu belirlenen dört kişi de gözaltına alındı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, şüphelileri sorguladıktan sonra güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk etti.

Gözaltına alınan diğer şüphelilerin isimleri A.E., H.Y.E., R.E. ve suça sürüklenen çocuk R.A.E. olarak açıklandı. Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Kayıp Olan 79 Yaşındaki Adamın Ceketi Bulundu Kayıp Olan 79 Yaşındaki Adamın Ceketi Bulundu

Akraba Aileler Arasındaki Tartışma

Öne çıkan bilgilere göre, cinayet şüphelisi Ali E.’nin babasının da, ölen Abdül Oktay Kaya’nın kardeşini yaralama suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi. İki aile arasındaki geçmiş husumet, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle derinleşmiş görünüyor. Olay sonrası köyde güvenlik önlemleri artırıldı ve güvenlik güçleri, benzer olayların tekrar yaşanmaması için bölgede devriye gezmeye başladı.

İki Çocuk Annesi Kadın Evinde Ölü Bulundu İki Çocuk Annesi Kadın Evinde Ölü Bulundu

Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal