Real Madrid'de geçen sezonun son bölümünde sergilediği etkileyici performansı EURO 2024'te de sürdüren Arda Güler, Avrupa devlerinin radarında olmaya devam ediyor. Gelen transfer teklifinin detayları nedir? Detaylar haberimizde...

Arda Güler'e transfer teklifi mi geldi? Real Madrid'in yanıtı ne oldu?-1
Arda'nın Performansı:

İzlanda - Türkiye Maçı: Tarih, Kanal ve Muhtemel 11 İzlanda - Türkiye Maçı: Tarih, Kanal ve Muhtemel 11

Uzun süren sakatlığını atlatan ve La Liga'da çıktığı 10 maçta 6 gol atmayı başaran Arda Güler, EURO 2024'te de milli formayla büyük beğeni topladı. 1 gol ve 2 asist ile turnuvayı tamamlayan genç yıldız, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinin ilgisini çekmeyi başardı.

Arda Güler'e transfer teklifi mi geldi? Real Madrid'in yanıtı ne oldu?-9
Arda'nın Değeri:

Arda Güler'in güncel piyasa değeri Transfermarkt'ta 30 milyon euro olarak gösteriliyor. 19 yaşındaki yıldızın Real Madrid ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Arda Güler'e transfer teklifi mi geldi? Real Madrid'in yanıtı ne oldu?-8

Milan, Arda'yı Kiralamak İstiyor:

Geçtiğimiz sezon La Liga'da son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan ve bu performansını EURO 2024'te de sürdüren Arda Güler, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinin radarına girdi. İspanyol basını Defensa Central'in haberine göre; Milan, 19 yaşındaki Türk yıldızı için Real Madrid'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.

Arda Güler'e transfer teklifi mi geldi? Real Madrid'in yanıtı ne oldu?-7

Brahim Diaz Formülü Tekrarlanabilir mi?

Milan, daha önce Brahim Diaz'a yaptığı gibi Arda Güler için de benzer bir formül uygulamayı planlıyor. İtalyan devi, genç yeteneği satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Arda Güler'e transfer teklifi mi geldi? Real Madrid'in yanıtı ne oldu?-6

Real Madrid Kesin Cevap Verdi:

Ancak Real Madrid, Arda Güler'i bırakmaya niyetli değil. EURO 2024 sonrası daha da değer kazanan 19 yaşındaki futbolcu için gelen bu teklif, Madrid ekibi tarafından kesin bir şekilde reddedildi. İspanyol devi, genç yeteneği ile yollarını ayırmayı düşünmüyor ve onu geleceğin yıldızı olarak görüyor.

Editör: Haber Merkezi