Ünlüler içerisinde örnek çiftlerden biri olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum onan 27 yıl sonra boşanacakları haberiyle sevenlerini üzmüştü. Çift mayıs ayında boşanmış ancak tekrar barışıp bir araya gelip gelmeyecekleri merak konusu olmuştu. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un birlikte tatile gittiği iddia edildi.

Arzum Onan Mehmet Aslantugu Birlesiyor Mu

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 27 yıllık evlileklerini bir anda sonlandırıp boşanmaları sevenlerini üzmüştü. Çiftin tekrar bir araya gelmesi konusu uzun süre gündemde kalmıştı. Çift boşanmaya birlikte çıkmış adliyeden el ele çıkmışlardı. 

Ünlo oyuncu Mehmet Aslantğu önceki aylarda " Tekrar bir araya gelme ihtimaliniz var mı" sorusuna, Arzum hanım ile bizim insani hiç bir sorunumuz derdimiz yok. Birlikte bir erkek evlat büyüttük. Yorgunluklar var, etkilendiğmiiz süreçler var" ifadesini kullanmıştı. Tekrar evlenebilir misiniz sorusuna ise! Bizim hukuken tescil edilmiş derin bir ilişkimiz var zaten cevabını vermişti.

Geçtiğimiz haftalarda Arzum Onan'a  aynı soru yöneltilmiş  Onan'da soruya" Biz Mehmet ile her zaman birbirimizin yanındayız yanıtını vermişti.

Arzum Onan Barisiyor Mu

Son yaşanan bir gelişme ikilinin sevenlerini mutlu etti. Sosyal medya hesabından Milano'dan karelerini paylaşan Arzum Onan'ın fotoğraflara eski eşi Mehmet Aslantuğ'u da eklediği görüldü.  Ancak durumu fark eden Onan daha sonra etiketi kaldırdı.

Sosyal Medya hesabından Milano'dan kareler paylaşan Arzum Onan'ın sevenlerini mutlu etti. Onan'ın  görsellere eski eşi Mehmet Aslantuğu'da eklemesi çiftin birlikte tatile gittiği izlenimi yarattı. Ancak Onan bir süre sonra Mehmet Aslantuğ'un etiketini kaldırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ