Burdur Valiliği'nden yapılan basın duyurusuna göre;
" İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda;

V.K ve U.B isimli şahısların Antalya İlinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Denizli İlinde satacakları yönünde duyum alınmıştır.
DURDURULAN ARAÇTA YAKALANDI
Alınan duyum üzerine Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda V.K. ve U.B isimli şahısların bulunduğu araç Gölhisar İlçesi Çamköy Köyünde durdurulmuş, araçta yapılan aramada 5 gram eroin maddesi ele geçirmiştir.

Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş, yakalanan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.
BURDUR'UN KÖYLERİNDE OPERASYON
Jandarma ekipleri tarafından yürütülen diğer bir çalışmada ise, İl Merkezine bağlı Askeriye ve Gökçebağ köylerinde şüpheli F.Ö ve R.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde duyum alınmıştır.

Alınan duyum üzerine gerçekleştirilen operasyonda F.Ö ve R:K. İsimli şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada 122 gram uyuşturucu madde (esrar), 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve 8 adet 7,65 mm tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

Burdur Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş, şüpheli şahıslar adli işlemlerinin ardından serbest bırakılmışlardır." denildi.