Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, aynı zamanda ofis olarak kullandığı ikametinde 54 yaşındaki avukat Adnan Peker ölü bulundu. Olay, avukatın dünden bu yana kendisinden haber alamayan bir meslektaşının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramasıyla ortaya çıktı.

Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’ndeki birinci katta meydana gelen olayda, polis ekipleri Peker’in kapısını çaldı ancak yanıt alamayınca Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yardım istedi. İtfaiye ekipleri, merdivenle içeri girerek Peker’i hareketsiz bir şekilde yerde buldu.

Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı

Avukat Ofis Olarak Kullandığı İkametinde Ölü Bulundu-1

Olay yerinde bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Peker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, durumu Peker’in yakınlarına bildirdi. Olay yerine gelen kızı, babasının ölüm haberini almasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı; yakınları onu teselli etti.

Eczaneye girip para ve ilaçları çalan hırsız kamerada Eczaneye girip para ve ilaçları çalan hırsız kamerada

Belediye tabibi ve savcılık tarafından yapılan incelemeler, Adnan Peker’in ölümünün normal koşullar altında gerçekleştiğini ortaya koydu. Peker’in cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Ayrıca, Peker’in yaklaşık bir yıl önce eşini kaybettikten sonra zor günler geçirdiği ve sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi.

’U’ dönüşü yapan otomobille çarpışan motosikletli yaralandı ’U’ dönüşü yapan otomobille çarpışan motosikletli yaralandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal