Adana’da, deniz kıyısında çuval içinde battaniyeye sarılı olarak bulunan çürümüş cesedin, 4 ay sonra yapılan araştırma sonucu Murat Arlı'ya ait olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği’nin titiz çalışmaları, cinayetin arkasındaki ismi ortaya çıkardı ve cinayet şüphelisi olarak Atilla Cücü’nün adı öne çıktı.

Doverek Oldurdugu Arkadasini Cuvalla Kanala Atti Cinayet 4 Ay Sonra Telefon Sinyalinden Cozuldu 1721981399 7563

Adana'da öldürülen Murat Arlı nasıl kayboldu?

Murat Arlı, Adana’daki otogarda değnekçilik yapıyordu. Ailesi, Arlı’nın haber alınamaması üzerine kayıp başvurusu yaptı. 10 Mart’ta Karataş ilçesinde deniz kıyısında çuval içinde battaniyeye sarılı çürümüş bir erkek cesedi bulundu. Yapılan kimlik tespitinde cesedin, Arlı’ya ait olduğu belirlendi.

Mi Xi C 1721981405 3224

4 ay süren takip sonuçlandı

Olayın aydınlatılması amacıyla Cinayet Büro Amirliği özel bir ekip kurdu. Ekipler, Arlı’nın kapalı olan cep telefonunun IMEI numarasını takibe aldı. 4 ay süren takip sonucu telefonun, Kars’tan sinyal verdiği tespit edildi. Araştırmalar sonucunda cep telefonunun, Arlı’nın otogarda birlikte çalıştığı arkadaşı Atilla Cücü’nün oğlu tarafından kullanıldığı belirlendi.

Polis, Cücü’nün oğluyla iletişime geçtiğinde, cep telefonunun babası Atilla Cücü’nün kullanımı için kendisine gönderildiğini öne sürdü. Bu bilgi üzerine Adana ve Kars’ta eş zamanlı operasyon düzenlendi ve aralarında Atilla Cücü’nün de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Döverek Öldürüldü Adana

Katil zanlısı itiraf etti... 'Döverek öldürdüm'

Emniyetteki sorgusunda Atilla Cücü, cinayeti itiraf etti. Cücü, "Otogarda birlikte kalıyorduk. Birlikte içki içtik ve kavga ettik. Anlık öfkeyle arkadaşımı döverek öldürdüm. Cesedi battaniyeye sarıp çuvala koyarak motosikletimle taşıdım ve drenaj kanalına attım. Çok pişmanım" dedi.

Ceyhan otogarında silahlı saldırı: 1 ölü Ceyhan otogarında silahlı saldırı: 1 ölü

Şüpheliler adliyeye sevk edildi. Atilla Cücü tutuklanırken, diğer 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: haber7