Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Olayın ardından, kazayı duyan bir baba, yaralı olan kızının elini bir an olsun bırakmadı.

Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı

Sarılar Mahallesi girişinde, Hilal T. yönetimindeki 33 AOU 531 plakalı otomobil, virajı alamayarak takla attı. Diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 112 sağlık ekipleri ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi.

Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı

Yaralıları Kurtarma Mücadelesi

Kazanın hemen ardından, araçta bulunan Hilal T. ile yolcuları Derya T. ve Ilız A. çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen Hilal T.’nin babası, yaralı kızı kucağına alarak elini sıkı sıkı tutmaya başladı ve ambulans ile sağlık ekipleri gelene kadar onu teselli etmeye çalıştı.

Otomobil Yolun Karşısına Geçen Adama Çarptı: 1 Kişi Yaralı Otomobil Yolun Karşısına Geçen Adama Çarptı: 1 Kişi Yaralı

Motosiklet Kazasında Yaralanan Sürücü Cezadan Kurtulamadı Motosiklet Kazasında Yaralanan Sürücü Cezadan Kurtulamadı

A W291968 05

Ambulansa Giden Yolculuk

Acılı baba, kızının sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındığı ana kadar elini bırakmadı. Kızının hastaneye kaldırılmasının ardından, ambulansın arkasında onu takip eden baba, kızının sağlığı için endişeliydi. Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Drift Yapan Sürücüye 32.233 Lira Ceza Drift Yapan Sürücüye 32.233 Lira Ceza

Baba Kaza Yapan Kızının Elini Bir An Olsun Bırakmadı-1

Kaynak: IHA