Show TV’nin MF Yapım imzalı fenomen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?”, önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi, reyting sıralamasında tüm kategorilerde zirveye çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

Dizinin on dokuzuncu bölümü, izleyici gruplarında ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etti. Ancak, ilk sezonun çift haneli oranlarıyla kıyaslandığında, ikinci sezonda izleyici sayısında bir düşüş yaşandığı dikkatlerden kaçmıyor.

Bahar Kalbini Dinlemeye Var Misin 24 Eylul Sali Izleyiciyle Bulusuyor 4851

Bebeklerin hayatı üzerinden yürütülen şok edici yolsuzluk! Bebeklerin hayatı üzerinden yürütülen şok edici yolsuzluk!

Sosyal medya platformlarında “Bahar” dizisine yönelik ilgi ise devam ediyor. On dokuzuncu bölüm, sosyal medyada gündem haline gelirken, #Bahar etiketi 3 saat 35 dakika boyunca Twitter’ın TT listesinde yer aldı. Demet Evgar hayranları, Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan bu dizinin etrafında büyük bir etkileşim yarattı.

3725790 650X365

Nihal Yalçın’ın diziye katılmasıyla kadrosunu daha da genişleten “Bahar”, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğinde, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı bir yapım olarak öne çıkıyor. Show TV’de yayınlanan dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Elçin Afacan, Nizam Namidar, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan, Nihal Yalçın.

Bahar Dizisindeki Cekim Hatasi Sosyal Medyada Gundem Oldu 095807 20240503

Bahar dizisi, hem reytingleri hem de sosyal medyadaki etkisiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay