Geçtiğimiz sezon “Uyanmaya Hazır Mısın?” sloganıyla yola çıkan dizi, 20 yıl boyunca hayallerini ertelemiş Bahar’ın ani bir hastalıkla değişen hayatını ve dönüşümünü konu alıyordu.

Yeni sezonda “Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” vurgusuyla dikkat çeken dizi, Bahar’ın güçlü ve kararlı adımlarla ilerleyişinin yanı sıra, içsel bir yolculuğa çıkacağını müjdeliyor.

Ekran Resmi 2024 09 15 065434

iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu

Heyecanla Beklenen Yeni Afiş ve Tanıtım

Dizinin yeni sezon tanıtımı büyük ilgi gördü. Renkli bir afişle duyurulan yeni sezon, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin ve Ecem Özkaya gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor. Afişte Bahar’ın kucağındaki bebekler ise merak uyandıran detaylar arasında yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce tarafından kaleme alındı. İzleyicilere, Peran Vakıf Hastanesi’nde geçen yeni olayların ilk ipuçlarını veren dizi, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Bahar 6

Yeniden Başlamanın Gücü

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi, her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak. Yeni sezon, 24 Eylül’den itibaren her Salı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Bahar’ın hikayesini izlemek için sabırsızlanan izleyiciler, bu sezon da umut dolu bir yolculuğa tanıklık edecek.

Editör: Haber Merkezi