Isparta'da inşaat malzemesi yüklü kamyon yan yattı: 1 yaralı Isparta'da inşaat malzemesi yüklü kamyon yan yattı: 1 yaralı

Bartın'ın Amasra ilçesine düğün için gelen bir ailenin yaşadığı trafik kazası, bölgede geniş yankı uyandırdı. İşte olayın detayları ve kazanın yol açtığı trafik durumu...

Dün saat 16.00 sıralarında Bartın-Kurucaşile yolu üzerinde bulunan Akkonak Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Bartın'dan Kurucaşile istikametine gitmekte olan Uğur Özel yönetimindeki araç ile aynı istikamette seyreden Alparslan Güler'in kullandığı araç birbirlerine çarptı.

237247787 1721578246

Bartın'daki kazada 9 kişi yaralandı

Kazada toplam 9 kişi yaralandı. Yaralıların 7'si Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi. Ancak durumu ağır olan 2 kişi ise farklı hastanelere sevk edildi. Güldane Öztaş Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne, Döndü Güler ise Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

237247789 1721578247

Bartın-Kurucaşile yolu açık mı? 

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilerek müdahalede bulunuldu. Yaralıların tedavi süreci Bartın'da yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kazanın ardından bölgede geçici olarak trafik akışında aksamalar yaşanmaya başladı.

Editör: Evrim Tuna Şahin