İLÇEMİZİ ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ

Bucak ilçesinin geleceği için kararlı adımlar atan CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, ilçede bulunan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) fabrikalarını ziyaret etti. Gümüş, ziyaret kapsamında hem emekçilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi hem de fabrika sahipleriyle görüşerek iş dünyasının beklentilerini anlamaya çalıştı. İlçenin her kesimiyle işbirliği içinde olacaklarını ve ortak akıl ile daha güzel bir Bucak için çalışacaklarını ifade etti.

"İŞÇİNİN EMEKÇİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ"

Emekçilerle sohbet ederek onların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Hülya Gümüş, işçi haklarına duyduğu hassasiyeti vurgulayarak, Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda bu konuda gerekli adımları atmaya söz verdi.

"OSB'NİN TÜM SORUNLARINI HALLEDECEĞİZ"

Ayrıca, OSB fabrikalarının sahipleriyle yapılan görüşmelerde, iş dünyasının ihtiyaçları ve talepleri ele alındı. Gümüş, Bucak OSB'nin büyümesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını yapma sözü verdi. Fabrika sahipleriyle işbirliği içinde olacaklarını ve ilçenin ekonomik potansiyelini daha da yukarı taşımak için projeler geliştireceklerini belirtti.

2-292-282-272-26

Kaynak: HABER MERKEZİ