"Her Şey Para Değil, Gönüllü Katılım Esastır"

Sanayicilerle yaptığı toplantıda Başkan Başdeğirmen, OSB’nin geleceğine dair önemli adımlar atıldığını vurguladı. Üçüncü etap çalışmaları hakkında bilgi verirken, bu sürecin vatandaşların gönlünü alarak, onların rızasıyla gerçekleştirilmesinin önemine dikkat çekti. Başdeğirmen, "Burada kamulaştırma hakkımız var ama biz anlaşarak, gönüllü bir şekilde ilerlemek istiyoruz. Farklı bir yaklaşımla ilerlediğimizde, bu alanların bereketsiz olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden gönüllü bir katılımın esas olduğunu ifade etmek isterim," dedi.

OSB’de Koku Sorunu Çözüldü, Sırada Yeni Projeler Var

Toplantıda ayrıca, sanayiciler bölgedeki koku sorununun çözülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, yeni asfalt çalışmaları ve altyapı iyileştirmeleri taleplerini de gündeme getirdiler. Başkan Başdeğirmen, Isparta Deri İhtisas ve Karma OSB'de ana giriş bölgesinin değiştirileceğini ve asfalt çalışmalarının başlayacağını belirtti. “Devletimizin parasını en verimli şekilde kullanarak, insanımıza hizmet ediyoruz. Burada da gerekli iyileştirmeleri yapacağız,” ifadelerini kullandı.

Sanayicilerden Destek ve Teşekkür

Toplantıya katılan sanayiciler, Isparta Deri İhtisas ve Karma OSB’deki gelişmelerden memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Üçüncü etapla birlikte bölgedeki istihdamın artacağını ve bunun bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirten sanayiciler, Başkan Başdeğirmen’in liderliğinde bölgenin daha da gelişeceğine inandıklarını ifade ettiler. Sanayiciler, "Başkanım siz her zaman bizim yanımızdasınız, biz de sizin yanınızdayız," diyerek desteklerini dile getirdiler.

Burdur’da bordür taşına çarpan otomobil devrildi Burdur’da bordür taşına çarpan otomobil devrildi

Bu süreçte, Başkan Başdeğirmen'in "gönüllü katılım" vurgusu, yerel yönetimlerin halkla iş birliği içinde çalışmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Isparta'nın sanayi alanındaki bu önemli adımları, hem bölgenin kalkınmasına hem de halkın refahına katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Editör: Şule Akyol