Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, 7-9 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Türk Ticaret Fuarı öncesi Alanya’daki ilgili sivil toplum kuruluşları yöneticilerini bir araya getirdi. Toplantı, ALTSO'da gerçekleştirildi ve birçok sektör temsilcisi katıldı.

Başkan Eray Erdem Alanya'nın Dinamiklerini Topladı

Fuar Lansmanı Ne Zaman Yapılacak?
Başkan Eray Erdem, toplantıda 13 Eylül 2024 tarihinde ALTSO’da fuar lansman toplantısının düzenleneceğini duyurdu. Bu toplantıda, 7-9 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Türk Ticaret Fuarı için Alanya’nın nasıl bir katılım sağlayacağı ele alındı. Erdem, Alanya'nın turizm, tarım, emlak ve inşaat sektörlerinden temsilcilerle yapılan bu istişare toplantısının, fuara tek çatı altında katılım sağlamak için önemli olduğunu belirtti.

Başkan Eray Erdem Alanya'nın Dinamiklerini Topladı-2

Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu Otomobil ve Kamyonet Çarpıştı: Alkollü Sürücü Tehditler Savurdu

Alanya'nın Ortak Akıl ile Hareket Etme Stratejisi
Başkan Erdem, Alanya’nın tüm dinamikleriyle ortak akıl çerçevesinde hareket ettiklerini vurguladı. Bu stratejiyle, Alanya'nın tek çatı altında fuarda temsil edilmesi durumunda iş insanlarının standları kullanarak yüz yüze görüşmeler yapabileceğini ve iş fırsatlarını değerlendirebileceğini ifade etti. Erdem, “Alanya’mızın tüm dinamikleri ile güçlü bir şekilde temsil edilmesi için birlikte çalışmalıyız” dedi.

Hızla gelen motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı Hızla gelen motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Başkan Eray Erdem Alanya'nın Dinamiklerini Topladı

Toplantıya Kimler Katıldı?
Toplantıya ALTSO Başkanı Eray Erdem’in yanı sıra birçok sektör temsilcisi katıldı. Bunlar arasında ALTİD Başkanı Burhan Sili, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Şenli, Emlak Profesyonelleri Derneği (TTPP) Başkanı Emre Kodal ve diğer önemli isimler yer aldı. Ayrıca, ALTSO Başkan Yardımcısı Yakut Nazlı Benal, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Yeniacun, Cem Özcan, Adil Memiş, Kadir Hacıkadiroğlu, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Can Som, MÜTBİR Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü, Alanya Keçiboynuzu Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu ve ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Hatipoğlu, ALSİAD Yönetim Kurulu ve ALTSO Disiplin Kurulu Üyesi Ali Orkan ve Alanya Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halil Başaran da toplantıya katıldı.

Manavgat'ta trafik kazası: Motosiklet yolcusu kadın yaralandı Manavgat'ta trafik kazası: Motosiklet yolcusu kadın yaralandı

Kaynak: IHA