Bel Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Gitti, Ameliyat Oldu

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Gökmen, belindeki geçmeyen ağrı nedeniyle Isparta’da özel bir hastaneye başvurdu. Burada, Op. Dr. Okan G.'nin önerisiyle ameliyat olmaya karar veren Gökmen’in ameliyatı, 18 Ocak 2024 tarihinde beyin ve sinir cerrahları tarafından gerçekleştirildi.

640Xauto-12

Bilgisi Dışında 8 Platin Takıldı

Ameliyat sonrası ayağında şiddetli ağrılar başlayan Gökmen, yürüyemez hale geldi. 22 Ocak'ta bir kez daha ameliyat olan Gökmen, bu kez vücuduna rızası dışında 8 platin takıldığını öğrendi. Platinlerin vücudu tarafından kabul edilmediği söylenen Gökmen, doktorlar hakkında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

640Xauto-11

Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

Hepatit B Virüsü Kaptı

Gökmen’in ameliyat sonrası şikayetleri bitmedi. Sonraki ameliyatını Antalya’da özel bir hastanede geçiren Gökmen, yine iyileşemedi. 5 Şubat’ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan testlerde, Gökmen’e Hepatit B virüsü bulaştığı tespit edildi. Hastalığı nedeniyle uzun süre ameliyat olamayan Gökmen, yaşadığı süreci anlatarak doktorların ihmali nedeniyle mağdur olduğunu belirtti.

640Xauto-10

Yüzde 50 Engelli Kaldı

Dördüncü ameliyatı sonrası zorlukla yürüyebilen Gökmen, yaşadığı mağduriyetin ardından Sağlık Bakanlığı’nın olaya müdahil olmasını istedi. Ameliyat sürecinde takılan platinleri ve tüm belgeleri saklayan Gökmen, yaşadığı bu sağlık sorunları nedeniyle çorabını dahi eşinin giydirdiğini söyledi.

Soruşturma Başlatıldı

Gökmen’in suç duyurusu üzerine savcılık soruşturma başlattı. Hastane tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Gökmen yaşadığı süreci adli yollardan takip edeceğini ifade etti.

Kaynak: mynet