Üsküdar'da anneannesine gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki Ayça Karahanoğlu'ndan 7 gündür haber alınamıyor. Endişeli ailesi, kızlarının bulunması için yardım bekliyor.

Anne Feryat Etti: "Evladımdan Haber Almak İstiyorum"

30 Ağustos Cuma günü saat 16.00'da Üsküdar Selami Ali Mahallesi'ndeki evinden çıkan Ayça Karahanoğlu, anneannesine gitmek üzere yola çıktı ancak o zamandan beri kendisinden haber alınamıyor. Kızlarından hiçbir iz bulamayan aile, durumu hemen polise bildirdi. Kayıp kızını bulmak isteyen anne Aylin Karahanoğlu, "Tam 7 gündür haber alamıyoruz, çok zor durumdayım. Evladımın ölü ya da diri bulunmasını istiyorum" diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.

Okula gidecekti: 10 yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti Okula gidecekti: 10 yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti

Bir Kayip Haberi De Istanbul Dan 16 Yasindaki Ayca Dan 7 Gundur Haber Alinamiyor

Babaannesinin Yürek Yakan Çağrısı

Ayça’nın babaannesi Emel Karahanoğlu da kızına ulaşmak için yardım çağrısında bulundu: "Allah rızası için gören, duyan varsa bize haber versin. 7 gündür perişan haldeyiz, bir haber alamıyoruz. Ayça, neredesin? Telefon aç, bir haber ver!"

Narin'den Hala Haber Yok

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin için arama çalışmaları 16 gündür devam ederken, hala sonuç alınamaması Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaratıyor. İstanbul'daki Ayça'nın kaybolması da endişeleri artırmış durumda.

Kaynak: KARAR