Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ekim ayı itibarıyla doğal gaz fiyat tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu. Hem mesken hem de sanayi aboneleri için gaz fiyatları sabit kalacak.

Ehliyet Yenileme İşlemini Yaptınız mı? Cezadan Kurtulmak İçin Son Gün! Ehliyet Yenileme İşlemini Yaptınız mı? Cezadan Kurtulmak İçin Son Gün!

Doğal Gaz Fiyatlarında Değişiklik Yapılmadı

BOTAŞ’ın internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre, ekim ayında mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatlarında artış olmayacak. Doğal gaz fiyatları her ay güncellenirken bu ay için herhangi bir zam yapılmadığı belirtildi.

Ekim 2024 Doğal Gaz Fiyatları Ne Kadar?

  • Konutlar İçin: BOTAŞ, konut tüketicileri için ekim ayında uygulanacak satış fiyatını bin metreküp doğal gaz için 5 bin 631 lira olarak sabit tuttu.
  • Sanayi ve Ekmek Üreticileri İçin: Ekmek üreticilerine yönelik tarife, bin metreküp gaz için 8 bin 549 lira olarak açıklandı.
  • Elektrik Üretimi İçin: Elektrik üretim amaçlı tarifede ise bin metreküp doğal gaz fiyatı 12 bin lira olarak belirlendi.

Editör: Evrim Tuna Şahin