Peugeot'dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: Eylül Ayına Özel Fırsatlar! Peugeot'dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: Eylül Ayına Özel Fırsatlar!

Bucaklı vatandaşlar sıcak yaz akşamında ailesiyle birlikte millet ormanına gelerek burada doyasıya vakit geçiriyorlar. Vatandaşlar özellikle sıcak havadan kaçmak için millet ormanına gelerek ailesi ile birlikte piknik yaparak burada vakit geçiriyorlar. Özellikle millet ormanda bulunan çocuklara özel oyun alanları park alanları ve spor alanları vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Bucaklı vatandaşlar yapılan bu hizmetten dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Yapılan çalışmalar kapsamında bucak orman işletme müdürü Mustafa Ersoy ve orman işletme müdürü ekiplerine çalışanlarına teşekkür ettiler.

Vatandaşların bucak orman işletme müdürü ve çalışanlarından talebi millet ormanının akşam kapanış saatlerinin biraz daha gecenin ilerleyen saatlerini alınmasını talep ediyorlar. Sıcak yaz akşamında millet ormanda oturarak vakit geçirmek istediklerini dile getiren vatandaşlar kapanış saati çok erken olduğunu ve bu saatin biraz daha ileriye alınarak 23:30 24’e kadar çıkartılmasını talep ettiler. Ayrıca tüm orman işletme müdürü ekibi çalışanlarına ve burada emeği geçen bucak orman işletme müdürü Mustafa Ersoy’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi