Bucak'ta mahalle muhtarları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Toplantıda, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Bucak Mahalle Muhtarlari Bir Araya Geldi Birlik Beraberlik Mesaji Verdiler Lifk S

Muhtarlar, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürülmesi için çaba sarf edeceklerini belirttiler.

Bucak Mütevelli Heyeti Üyesi Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, yaptığı konuşmada, "Bucak'ın tüm mahalle muhtarları olarak bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik. Bizler, bu ilçenin muhtarları olarak her zaman halkımızın yanında olacağız. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacağız. Bu konuda hiçbir ayrımcılık yapmadan, her mahalleye eşit hizmet götürmek için çaba sarf edeceğiz. Acısıyla tatlısıyla muhtarlık başta olmak üzere yerel yönetimler için seçim tamamlandı. Seçimlerde kazanarak seçilen mahalle muhtarlarımızı tebrik ediyor, yeni seçilen Bucak Belediye Başkanımız Hülya Gümüş'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bucak Mahalle Muhtarlari Bir Araya Geldi Birlik Beraberlik Mesaji Verdiler 8 L NwpBucak Mahalle Muhtarlari Bir Araya Geldi Birlik Beraberlik Mesaji Verdiler 6 Hs V J