S.S 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2023 yılı yıllık olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.  Genel kurulda S.S 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız genel kurul katılımcılarına konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından genel kurula başlandı. Genel kurula Bugün tamamlanan genel kurula Bucak Belediye Başkan Vekili Hüseyin Göktur, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Şöförler ve Otomobiller Odası Başkanı Arif Mayda,  Bucak S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ile kooperatif üyeleri katılım sağladı.

Genel kurul gündem maddeleri ise şu şekilde:

Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Tasarruf Tedbirleri: Usta Öğreticiler Mağdur Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Tasarruf Tedbirleri: Usta Öğreticiler Mağdur
  • 2024 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur hakkı ve yollukların tespiti.
  • Kooperatifimize yeni üye olacakların giriş aidatı, mevcut üyelerin aylık aidat tutarlarının görüşülmesi.
  • Kooperatife Gayrimenkul, araç, demirbaş alım satımı ve kiralanmasına yönetim kuruluna yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
  • Kooperatife işletme kredisi ve teminat mektubu almaya, kullanmaya borçlanmaya yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Kooperatif adına e plakası almaya, satmaya her türlü kamu ve özel sektörlere ait servis taşıma işlerini yapmaya ve düzenlenecek olan ihalelere katılmaya yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
  • Ana sözleşmemizin yeni mevzuata uygun Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi ana sözleşmesine intibakının görüşülmesi.
  • Kooperatif lç Tüzük Yönetmeliğinin değişikliğinin görüşülmesi.

Whatsapp Image 2024 06 13 At 12.07.44

Whatsapp Image 2024 06 13 At 12.07.51

Whatsapp Image 2024 06 13 At 12.07.57

Kaynak: Haber Merkezi