Hele Şükür “ Çamlık Köyüne 26 Km Sıcak Asfalt “ Hele Şükür “ Çamlık Köyüne 26 Km Sıcak Asfalt “

Bucak ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Ramazan Akman, Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ayşe Ergin, Oğuzhan Mahallesi Muhtarı Hilmi Uysal, Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilek, Yetmiş Evler Mahallesi Muhtarı Fahrettin Kayacan, Cami Mahallesi Muhtarı Şenol Gümüş, Yeni Mahalle Muhtarı Abdurrahman Demir, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Arslan, Yörükler Mahallesi Muhtarı Şaban Aksu, Onaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Atagür, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Meçikoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların nazik ziyaretlerinden ve ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Doğup büyüdüğü ve ticari faaliyetlerle kazandığı ilçenin gelişmesi ve kalkınması için muhtarlarla istişarelerde bulunduklarını belirten Meçikoğlu, Bucak'ın sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine yönelik çalışmalarda Ticaret ve Sanayi Odası'nın her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da katıldı. Karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşıldığı ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi