19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, Bucak Kaymakamı Bayram Gale’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programı bugün saat 10.00’da gerçekleşti. Programa Belediye Başkan Vekili Ömer Özer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Alperen Çatlı, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İl Genel Meclis Üyeleri ve birçok köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Bucak'ta otomobil takla attı! 1 yaralı Bucak'ta otomobil takla attı! 1 yaralı

I M G 0077

Muhtarlar Yerel Demokrasinin Temel Yapı Taşıdır

Kahvaltıda konuşan Susuz Köyü Muhtarı Hasan Karatay, muhtarların yerel demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirtti. "Muhtarlarımız mahallelerimizde ve köylerimizde halkın temsilcisi olarak köprü görevi görüyor. Kamu hizmetlerinin etkin şekilde ulaştırılmasında büyük özveriyle çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm üretmeye gayret ediyoruz" dedi.

I M G 0074I M G 0074

Kaymakam Gale’den Muhtarlara Teşekkür

Kaymakam Bayram Gale ise konuşmasında, "Muhtarlarımız, Türk İdare Sisteminin temel yapı taşlarından biri olarak büyük bir görevi üstleniyor. Kamu hizmetlerinin mahalle ve köylere ulaştırılmasında muhtarlarımızın bilgi ve yönlendirmelerine ihtiyaç duyuyoruz. Muhtarlarımızın bu yetkilerini en verimli şekilde kullanmaları için onları destekliyoruz" dedi. Gale ayrıca, programın düzenlenmesine sponsor olan Fatma Hanım'a ve katılımcılara teşekkür ederek, tüm muhtarların gününü kutladı.

Bucak Ziraat Odası Başkanı’ndan Muhtarlara Övgü

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel de yaptığı konuşmada, "Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımız, her zaman yanımızda ve büyük destekçimizdir" ifadelerini kullandı. Program, katılımcıların dilek ve temennileriyle sona erdi.

Editör: Evrim Tuna Şahin