İŞKUR 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak! Başvuru Detayları Belli Oldu İŞKUR 20 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak! Başvuru Detayları Belli Oldu

Bucak’ta bugün yağmurdan dolayı elektrikler kesildi. Konuyla ilgili olarak Bucaklı vatandaşlar oldukça muzdaripler. Özellikle sürekli her yağmurun ardından elektriklerin kesilmesi vatandaşların canını sıkıyor. Gazetebu WhatsApp ihbar hattına ulaşan Bucaklı vatandaşlar yetkilileri bir an önce göreve davet ederek bu elektrik kesintilerinin artık sona ermesini ve çözüm bulunması konusunda taleplerini dile getirdiler. Bucaklı vatandaşlar her yağmurun ardından kesilen elektriklerin özellikle ev eşyalarına zarar verdiğini ve elektrikli ev eşyalarının da zarar gördüğünü dile getirerek arıza kaydı oluşturduklarını ancak arıza kaydını oluşturmayan vatandaşların da olduğunu bu vatandaşların da mağdur olduklarını dile getirdiler. Artık bucakta gereken altyapı ve üstyapı çalışmasının tamamlanmasını ve artık elektrik kesintisi yaşanmaması için yetkilileri göreve davet ettiler.
Bucak’ta yaşanılan elektrik kesintisinin ardından daha önceden de bir çok vatandaşın mağdur olduğunu ve özellikle evlerde bulunan elektrikli ev eşyalarının zarar gördüğünü dile getirmişlerdi. Bizler de GazeteBu olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Artık Bucak'ta elektrik kesintilerinin daha az yaşanmasını ve yetkililerin gerekli önlemler almasını talep ediyoruz.

Editör: Evrim Tuna Şahin