Burdur’un İlk Kadın Valisi: Tülay Baydar Bilgihan Burdur’un İlk Kadın Valisi: Tülay Baydar Bilgihan

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, Burdur-Antalya karayolunda meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Burdur Antalya Karayolunda Feci Kaza 4 Kişi Yaralandı (7)

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Burdur-Antalya karayolu üzerindeki Kuzköy kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Çeltikçi'den Burdur yönüne giden Şükrü A. (24) yönetimindeki 15 ET 551 plakalı Toyota marka otomobil, kavşağa ulaştığında Osman Y. (81) idaresindeki 07 EVG 11 plakalı otomobille çarpıştı.

Burdur Antalya Karayolunda Feci Kaza 4 Kişi Yaralandı (2)

Kazada, Osman Y. ve eşi Şadiye Y. (79) ile diğer aracın sürücüsü Şükrü A. ve yolcusu Ayşenur D. (21) yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Kısa sürede olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dolar Kaç TL? Güncel Dolar ve Euro Kurları - 18 Eylül 2024 Dolar Kaç TL? Güncel Dolar ve Euro Kurları - 18 Eylül 2024

Burdur Antalya Karayolunda Feci Kaza 4 Kişi Yaralandı (6)

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Osman Y. ve Şadiye Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından karayolu bir süre trafiğe kapatıldı, daha sonra yeniden açıldı.

Burdur'da trafik kazası! Otomobil takla attı Burdur'da trafik kazası! Otomobil takla attı

Burdur Antalya Karayolunda Feci Kaza 4 Kişi Yaralandı (4)

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA