2024 DGS Taban Puanları ve Bölümleri: Üniversite Sıralamaları ve Kontenjanlar Yayında mı? 2024 DGS Taban Puanları ve Bölümleri: Üniversite Sıralamaları ve Kontenjanlar Yayında mı?

Gölhisar Sulama Birliği, Yapraklı Barajı Sulama Sahası'nda yürüttüğü sulama çalışmalarını başarıyla tamamladı. Birlik, 30 bin dekarlık yaş mahsul ekili alanı kapsayan birinci tur sulamayı 16 günlük yoğun bir çalışma sürecinin ardından başarıyla tamamladı.

Sulama çalışmaları, dekar başına saat uygulaması ile yapıldı ve çiftçilerin sürekli gözetim altında tutulması sağlandı. Birlik tarafından yapılan açıklamada, sulamanın hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirildiği vurgulandı. Yapraklı Barajı'nın suyunun, bitki su ihtiyacına göre daha etkin kullanılabilmesi için barajın 12 gün süreyle kapalı kalacağı belirtildi. Bu süre zarfında, Gölhisar ve Çavdır Ovaları'nda biçerdöverlerin rahat çalışabilmesi için uygun koşullar sağlanacak.

Gölhisar Sulama Birliği, başarılı sulama sezonunu sağlayan ekip arkadaşlarına ve sulama sürecine katkı sağlayan cefakar çiftçilere teşekkürlerini iletti.

16 Gunde 30 Bin Dekar Alan Sulamasi Tamamlandi X4 D Sz

16 Gunde 30 Bin Dekar Alan Sulamasi Tamamlandi Kxio U

Kaynak: Haber Merkezi