Burdur Belediyesi'nde Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapan ve Belediye-İş Sendikası Burdur Şubesi üyesi Özgür Bakan, geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.

E-Devlet'e Yeni IBAN Sorgulama Özelliği: Tüm Banka Bilgileri Tek Ekranda! E-Devlet'e Yeni IBAN Sorgulama Özelliği: Tüm Banka Bilgileri Tek Ekranda!

Acı haber, Belediye-İş Sendikası Burdur Şubesi Başkanı Ferit Çelikbaş tarafından duyuruldu. Çelikbaş, yaptığı açıklamada Bakan'ın vefatının ardından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Merhum kardeşimize Allahtan Rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan'ın vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ercengiz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çok üzgünüm… Çok kibar çok naif düzgün bir personelimizdi Özgür. Geçirdiği trafik kazası sonrası uzunca bir süre tutunmaya çalıştığı hayata maalesef bugün vefat etti. Acılı yakınlarına ve büyük Belediye Ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun."

Kaynak: Haber Merkezi