Burdur’un Ağlasun ilçesinde alkollü olarak araç kullanan bir genç, park halindeki kamyonete çarptı ve yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

AK Parti Burdur'da bir ayrılık daha! AK Parti Burdur'da bir ayrılık daha!

Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı (6)

Kaza, gece saatlerinde Ağlasun ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. 20 yaşındaki Esat T., 15 ES 515 plakalı Fiat Tofaş marka otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarında park halinde bulunan bir kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde maddi hasar meydana gelirken, sürücü Esat T. yaralandı.

Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı (7)

Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Motosiklet Kazası Geçirdikten 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti Motosiklet Kazası Geçirdikten 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı (2)

Kaza sonrası yapılan alkol testinde Esat T.’nin 1.43 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazaya karışan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kazanın ardından güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Klimadan Kaynaklanan Yangın Büyük Paniğe Neden Oldu Klimadan Kaynaklanan Yangın Büyük Paniğe Neden Oldu

Burdur'da Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyonete Çarptı (5)

Kaynak: IHA