Burdur’un Gölhisar ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan bir çatışma sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Gölhisar’ın Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin, Metin K. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Metin K., 07 BST 882 plakalı otomobiliyle, Muharrem Tin’in iş yerinin önüne geldi. Burada baba ve oğulun yanına yürüyen Metin K., pompalı tüfeğiyle Ramazan Tin ve Muharrem Tin’i vurarak kaçtı. Baba Ramazan Tin olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Muharrem Tin ağır yaralandı.

Olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, Ramazan Tin’in ölümünü doğrularken, Muharrem Tin ilk müdahalenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Muharrem Tin, Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Muharrem Tin de hayatını kaybetti.

Metin K., olay sonrası kaçtıktan kısa bir süre sonra Tefenni ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan Metin K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ramazan Tin’in cenazesi, otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın Ardındaki Sebep Nedir?
Gölhisar’daki bu trajik olay, alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı iddia ediliyor. Metin K.’nın Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin ile neden bu kadar büyük bir husumet içinde olduğu, yetkililer tarafından araştırılmakta.

Kaskla kamufle olarak iş yerine kurşun yağdırdılar Kaskla kamufle olarak iş yerine kurşun yağdırdılar

A W280958 01

Metin K. Ne Zaman Yakalandı?
Olaydan sonra kaçan Metin K., polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kısa sürede Tefenni ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, adli süreç için güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Burdur-Antalya Karayolunda Feci Kaza: 4 Kişi Yaralandı Burdur-Antalya Karayolunda Feci Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Burdur'daki silahlı saldırıda baba ve oğul can verdi Burdur'daki silahlı saldırıda baba ve oğul can verdi

Kaynak: IHA