Bucak’ta Otomobil Dereye Uçtu Bucak’ta Otomobil Dereye Uçtu

Burdur-Fethiye karayolunda yaşanan korkunç bir kaza, bölge halkını şoke etti. Domates yüklü bir tırın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kazada, sürücü yaralandı. İşte olayla ilgili tüm detaylar...

Kaza Nasıl Oldu?
Dün akşam saatlerinde, Burdur-Fethiye karayolunun Suludere mevkisinde meydana gelen olayda, Karamanlı istikametinden Burdur'a seyir halindeki bir tır, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Tırda yüklü olan tonlarca domates, yola saçıldı.

Burdur'da Kaza Domates Yüklü Tır Devrildi, Sürücü Yaralı!-1

Sürücü Yaralandı, Tedavi Altına Alındı
Kazada yaralanan tır sürücüsü Meftuni C., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk muayenelerde sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kamu Çalışanları için yeni dönem: Çalışma saatleri değişiyor mu? Kamu Çalışanları için yeni dönem: Çalışma saatleri değişiyor mu?

Yol Trafiği Kısıtlandı
Tırın devrilmesiyle birlikte yolun tek şeridi trafiğe kapandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, devrilen tırı kaldırmak için uzun uğraşlar verdi. Yaklaşık dört saat süren çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Başkan Ali Okan Yücel müjdeyi duyurdu Başkan Ali Okan Yücel müjdeyi duyurdu

Nedenleri Araştırılıyor
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Lastiğin patlaması dışında, aracın teknik arızası veya sürücü hatası gibi diğer olasılıkların da değerlendirildiği öğrenildi.

Burdur'da Korkunç Kaza: Kaynar bulgur kazanına düştü Burdur'da Korkunç Kaza: Kaynar bulgur kazanına düştü

Kaynak: Haber Merkezi