Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Birlik Camii'nde çıkan yangın, bir balkon sakininin dikkatli gözleri sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangın, camiden yükselen yoğun dumanı fark eden bir apartman sakini tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

A W285753 03

İhbarın ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler hızla olay yerine intikal etti. Mahalle sakinleri ve cemaat cami görevlilerine ulaşmaya çalışırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak büyümesini önledi. Yangının, caminin iç kısmında bulunan bir kolonun elektrik tesisatından kaynaklandığı değerlendirildi.

2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar 2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar

Camide yangın çıktı Balkondaki vatandaşın dikkati kurtardı-2

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem 5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Küçük çaplı hasara neden olan yangının ardından caminin iç kısmında oluşan atıklar vatandaşlar ve itfaiye personeli tarafından temizlendi. Olayın ardından caminin durumu kontrol altına alındı ve normal ibadet faaliyetleri devam ediyor.

Bucak'ta yaralamalı trafik kazası: 2 araç birbirine girdi Bucak'ta yaralamalı trafik kazası: 2 araç birbirine girdi

Kaynak: IHA