MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki parti genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor. Devlet Bahçeli neden basın toplantısı dğzenledi, gündem nedir? DEVLET BAHÇELİ BASIN AÇIKLAMASI CANLI YAYIN...


İşte Bahçeli'nin açıklamaları;
Toplantımızın başında hepinizi hürmetle selamlıyorum. yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynayanlar tehlikeli provokasyonları sahneye sürmekte. Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin kukla olarak hizmet ettiği Biden'ın yarıştan çekilmesi etkileri olacak gelişmedir.

Cumhurbaşkanımızın devirme planı yapanlar tasfiye olmakta. Kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları berhava edilmiştir. Hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

"CHP milli güvenliğe zarardır"

DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. CHP'nin şifreleri PKK'nın elindedir. Mersin'de bölücü örgüt adına halay çekenler şımarıklıklarına katlanacaktır. Azgınlaşmış tahrikleri yakından takip ediyoruz. CHP ile DEM ateş ile oynuyor. bu günlerde CHP liderinin Kürtler ben eşit hissetmiyorum, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz ifadesi bölücü bir ağızdır. Demlenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP Şifreleri DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır.

BUCAK ESANF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOP KURBAN BAYRAMI MESAJI BUCAK ESANF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOP KURBAN BAYRAMI MESAJI


Karamsar tablo çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir.

EMEKLİ, MEMUR, İŞÇİ, ESNAF...
Ekonomi hızla ilerliyor. Emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi ilk sıradadır. CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Gündemi değiştirme hevesi de kursaklarında kalmaktadır.


Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: Haber Merkezi