Münevver Karabulut Cinayeti Ne Zaman Oldu?
Münevver Karabulut cinayeti, 3 Mart 2009 tarihinde gerçekleşti. 17 yaşındaki lise öğrencisi Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü ve cesedi bir çöp konteynerine bırakıldı. Bu vahşi cinayet, Türkiye'de geniş yankı uyandırdı ve uzun süre gündemde kaldı.

Cem Garipoglu Munevver Karabulut U Neden Oldurdu 17863161 2073 M

Cem Garipoğlu Neden Öldürdü?
Cem Garipoğlu'nun Münevver Karabulut'u neden öldürdüğüne dair pek çok teori ortaya atıldı. Karabulut'un otopsi raporuna göre, vücudunda 29 kesik bulundu ve başı gövdesinden ayrılmıştı. Uzmanlar, cinayetin işkence ile sadist bir ayin olarak gerçekleştirildiğini belirtiyor.

55Ea2Acdf018Fbb8F86F47Ce

Davada avukat Rezan Epözdemir, bu vahşetin bir "Mayasız Ayini" olarak bilinen Yahudi ritüeliyle bağlantılı olduğunu iddia etti. Bu iddiaya göre, bu ayinde bir erkek, rüştünü ispat etmek için bakire bir kızı öldürmek zorunda kalıyor. Garipoğlu'nun bu sebeple cinayeti işlediği öne sürülüyor.

Cem Garipogliuu Orx6 Cover Fckb Cover

Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama

Cem Garipoğlu’nun Kaçışı ve Teslim Olması
Cinayetten sonra Cem Garipoğlu 197 gün boyunca kaçtı. 197 gün sonra teslim olan Garipoğlu, yargılanarak 18 Kasım 2011 tarihinde mahkûm edildi.

65F01E9F333D53A0C366Ede0

Cem Garipoğlu Mezarı Açıldı mı?
Cem Garipoğlu, 2014 yılında Silivri Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti. Ancak son zamanlarda, Garipoğlu'nun mezarının açılması için aileden gelen talep kabul edildi. DNA tespiti yapılması amacıyla mezar açılacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar