Cumhuriyet Halk Partisi Bucak Belediye meclis üyesi Özcan Duran 2024 yılı mayıs ayı belediye meclis toplantısında şeffaf belediyeciliğe vurgu yaptı. Özcan duran asılan bu pankartın önümüzdeki dönemde de asılması gerektiğini dile getirdi.

CHP Belediye meclis üyesi Özcan Duran şunları dile getirdi “ Öncelikle 2024 yılı mayıs ayı belediye meclis toplantısı Bucak’ımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi grub olarak geçmiş belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür etmek istedik. Mevcut belediye meclis üyeleri olarak da bu bayrak yarışında daha iyi hizmet etmek için milletimize söz verdik.

Geldiğimiz noktada şeffaf belediyecilik adı altında milletimizi bilgilendirmek için bir pankart  paylaşımı yaptık belediyemiz de astık bunun ilerleyen dönemlerde asılmasını arzu ediyoruz. Dönemimizin sonu gelmeden geldiğinde de milletimizi bu şekilde şeffaf bir şekilde bilgilendirmek istiyoruz.

Bu tabloyla ilgili bizim çıkarımlarımız bucak belediyemizin kaynakları hor kullanılmamıştır harcanmıştır yapılan hizmetlerden bucak belediyemiz gelir getirmektedir bu vesileyle yine geçmiş belediye başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a ve ekibine teşekkür ediyoruz ve saygılarımızla” şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi.