CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya yönelik sert eleştirilerde bulundu. Koç, Özboyacı'nın yerel yönetim eleştirilerinden ziyade, zamlar ve ekonomik sıkıntılarla mücadele etmesi gerektiğini vurguladı. İşte Koç’un açıklamaları ve eleştirileri:

Bahçeli’den DEM Parti'nin Hazine Yardımlarıyla İlgili Sert Açıklama Bahçeli’den DEM Parti'nin Hazine Yardımlarıyla İlgili Sert Açıklama

CHP Burdur İl Başkanı Koç’tan AK Parti İl Başkanı Özboyacı’ya Sert Tepki-1

Kadir Koç’tan Özboyacı’ya Sert Yanıt
Kadir Koç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı’nın yerel belediyelere yönelik eleştirilerine yanıt vererek, “Sen partimizin belediyesine ve belediye başkanına saldırcağına, bugün zamlar karşısında ezilen halkın haline baksana” dedi. Koç, Özboyacı’nın eleştirilerinin yerine, ekonomik zorluklar ve halkın yaşadığı sıkıntılara odaklanması gerektiğini belirtti.

CHP Burdur İl Başkanı Koç’tan AK Parti İl Başkanı Özboyacı’ya Sert Tepki-2

Ekonomik Kriz ve Halkın Çığlığı
Koç, açıklamasında ekonomik sıkıntılara da değinerek, “Üretici emeğinin karşılığını alamıyor; esnaf, çiftçi, memur, köylü ve emekli kan ağlıyor. Bunları hiç görmüyor musun? Dört aydır maaş alamayan Ağlasun’daki belediye işçilerin hakkını vermek için mücadele et” şeklinde konuştu. Koç, Özboyacı’nın bu tür sorunları görmezden geldiğini ve bu durumun halkın yaşadığı zorlukları göz ardı ettiğini ifade etti.

Ali̇ 2024 Yerel Seçimlerinde Bir Kez Daha Ulu Önder Atatürk (3)

Burdur Belediyesi’nin Mali Durumu
Kadir Koç, Burdur Belediye Başkanı’nın 2014 yılında göreve geldiğinde belediyenin mali durumunun kötü olduğunu belirtti. Koç, mevcut belediye yönetiminin durumu iyileştirerek işçilere en azından 27-28 bin TL maaş ödemeye başladığını vurguladı. Koç, “Burada bir gelişim var. İşçimizden bu bilgiyi alabilirsin. Senin yerinde olsam, sokağa çıkıp gezmem; kendi işine bakardım” şeklinde konuştu.

Burdur 2 Kadir Koc

Özboyacı’nın Eleştirileri ve Siyasi Hedefler
Koç, Özboyacı’nın yerel yönetim eleştirilerini, şehrin aydınlatma sorunları gibi küçük meselelerden siyaset üretme çabası olarak nitelendirdi. Özboyacı’nın eleştirilerini, “Koruyup kayırmaya çalıştığın beşli çetenin ortaklarından birisi olan firma” gibi konularla örtbas etmeye çalıştığını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi