Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'a geliyor. Aday tanıtım ve proje tanıtım toplantısı için Burdur'a gelecek olan CHP'nin lideri Özgür Özel, 15 Mart 2024'te Burdur'da olacak.

31 Mart seçimleri öncesinde sınıf arkadaşı ve Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz'e Burdurlu'lardan oy isteyecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel için Burdur Cumhuriyet Halk Partisi'nin proje ve aday tanıtım toplantısına özel olarak hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Özgür Özel-1

15 Mart 2024 Cuma günü saat 17:30'da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda CHP'lilerle ve Burdurlu seçmenle bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday ve proje tanıtımına katılacak. Burdur Belediye Başkanı ve CHP'nin Burdur Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz'in de yakın arkadaşı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel için coşkulu bir karşılama ve ağırlama olması bekleniyor.

CHP lideri Özgür Özel'in aday tanıtım toplantısından sonra Burdur Belediyesi'nin organize ettiği iftar programına katılarak, Burdurlu vatandaşlarla buluşması da planlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ