Bucak’ta Gecenin Olayı, Yaralamalı Trafik Kazası 1 Yaralı Bucak’ta Gecenin Olayı, Yaralamalı Trafik Kazası 1 Yaralı

Belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile düzenlenecek İl Belediye Başkanları Toplantısı, Burdur Belediye Başkanı  Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ev sahipliğinde Burdur’da gerçekleştirilecek.

1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem katılacak. Toplantıda Dr. Murat Bolat ve Doç. Dr. Cemalettin Ayvazoğlu sunum yapacak.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “2019 seçimleri sonrası CHP’li 11 il Belediye Başkanı olarak kendi aramızda başlattığımız ve zamanla gündemli toplantı haline dönen; tartıştığımız konularla yol haritamızı belirlediğimiz İl Belediye Başkanlarımızı toplantılarımızın ilkini 2024-2029 döneminde daha kurumsal tematik ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla Burdur’dan başlatıyoruz. Geçmişe ait deneyimlerimiz ve bizim talebimiz doğrultusunda; bölgenin ve dönemin hassasiyetini göz önünde bulundurarak “TARIM HAYVANCILIK ve YEREL YÖNETİMLER” konulu toplantımızın ev sahipliğini üstlenmiş bulunuyoruz. Bu toplantıda, başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclis üyelerimiz ve alanında uzman kişilerin katılımıyla, her birimizin kendi bölgesindeki üreticilere nasıl katkı sağlayabileceğimizi ve yerel yönetimlerin bu süreçteki rolünü değerlendireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında üretimin nasıl değerli hale geleceğini konuşacağız” dedi.

Kaynak: Burdur Belediyesi Basın Bülteni